محل تبلیغات شما

Directional

آنتن های جهت دار خروجی خود را به سمت یک جهت هدایت می کنند، و اغلب برای قرار دادن گوشه ای در یک اتاق برای تابش دادن به تمام قسمت های اتاق استفاده می شوند حتی اگر برخی از سیگنال ها در جهات ناخواسته فرار کنند همچنین الگوی انتشار درواقع در یک طرف بیشتر است.

آنتن های جهت دار معمولا به منظور گسترش محدوده شبکه Wi-Fi به گوشه های سخت به دست آمده از ساختمان ها یا سایر شرایط خاص که پوشش 360 درجه مورد نیاز نیست، استفاده می شود.

آنتن های جهت دار در چهار نوع اصلی قرار می گیرند؛ sector، yagi، dish(که همچنین به عنوان parabolic شناخته می شود) و grid

Omni

 

این نوع آنتن در محیط های outdoor نصب میشوند و برای ارتباط های multi point استفاده می شوند. هم چنین دارای زاویه تابش 360 می باشد. یکی از رایج ترین آنتن ها هستند که می توانند در اتومبیل، تلفن های بی سیم، رادیو های قابل حمل و بسیاری از تلفن های همراه یافت شوند.

این نوع آنتن باند پهن بی سیم است که سیگنال را از یک نقطه به چندین جهت پخش می کند و می تواند قادر به افزایش قدرت سیگنال دستگاه بی سیم در همه جهات به طور مساوی شود آنتن های همه جانبه، بیشتر به عنوان آنتن omni شناخته می شود.

Yagi
نوع دیگری از آنتن های جهت دار محسوب می شود که می تواند برای شبکه های Wi-Fi از راه دور استفاده شود. با افزایش بسیار زیاد، معمولا 12 دسی بل یا بیشتر، این آنتن ها معمولا برای گسترش دامنه های فضای باز در جهت خاص استفاده می شود .

الگوی تابش این آنتن ها به فرکانس کارشان بستگی دارد رایج ترین استفاده از این آنتن ها آنتن های تلویزیونی قدیمی است که معمولا روی سقف خانه های مردم نصب می شود برای نقطه به نقطه استفاده می شوند و یا برای گسترش محدوده یک نقطه به سیستم چند نقطه ای استفاده می شوند.

در فرکانس ۹۰۰ ( MHz یعنی اولین باند بی نیاز از اخذ مجوز( ISM زاویه تابش افقی و عمودی آنتن یاگی چیزی بین ۶۸ تا ۷۸ درجه است.

با بالا رفتن فرکانس امکان کاهش زاویه تابش تا حدود ۲۵ درجه وجود دارد. از آنجایی که شبکه بی سیم IEEE 802.11 از باند ۹۰۰ MHz استفاده نمی کند آنتنهای یاگی برای این شبکه صرفا با دو فرکانس ۲٫۴ GhHz و ۵ GHz به بازار عرضه می شوند.

Dish :
یکی از شناخته ترین آنتن ها هستند که به دیش شبکه معروفند. این نوع آنتن ها دارای یک بازتابنده جامد که پشت آن عنصر واقعی قرار گرفته است، برای کمک به فو کردن RF به سمت آنتن کمک می کند. بزرگنمایی های ماهواره ای شش پایه نمونه دیگری از یک آنتن دیش است.

این آنتن دارای زاویه تابش کمتر از 4 درجه است و تا مسافت 100 کیلومتر را آنتن دهی می کند و برای ارتباط های point to point (نقطه به نقطه) مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

 

 

 

Grid :
آنتن grid و dish آنتن پارابولیک دارای دو رنج فرکانسی2.4 و 5.8 گیگاهرتز و همچنین زاویه تابش 6 الی 9 درجه می باشد و مسافت های زیر 15 کیلومتر را ساپورت می کند و برای ارتباط های point to point استفاده می شوند .

این آنتن دارای سیگنال single و ِDual می باشد توجه شود که سیگنال single نسبت به dual دارای پهنای باند کمتری است. این آنتن را می توان در شکل های بسیار بزرگ خریداری کرد و در بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار می گیرد.

Sector :
این نوع آنتن یک نوع آنتن میکروویو جهتی با الگوی پرتو شکل است. بصورت مستطیل شکل است و برای ارتباط های Multi point )چند نقطه) مورد استفاده قرار می گیرد. زاویه تابش آن 60 و 90 و 120 درجه است و برای مسافت های زیر 3 کیلومتر استفاده می شود انتخاب درجه زاویه تابش بستگی به برد دارد.

هرچه زاویه تابش بازتر باشد برد سیگنال کمتر است. در هنگام نصب به دلیل اینکه روی دکل نصب می شود باید مراقب بود که کاملا ایستاده نصب نشود وگرنه سیگنال آن خیلی ضعیف خواهد شد.

Flat :
زاویه تابش این رادیو 10 درجه می باشد که برای مسافت های زیر 15 کیلومتر و لینک های point to point آنتن دهی میشود. نکته ای که خیلی اهمیت دارد این است که آنتن flat رو باید در مقابل هم روی دکل نصب کرد .

انواع آنتن های وایرلس

 

 

انواع آنتن های ISP را نام برده و یکی برا به دلخواه توضیح دهید

تجهیزات بهینه در ارتباط بیسیم از isp به clint را شرح دهید

عنواع kvm در isp را نام برده و توضیح دهید

آنتن ,های ,استفاده ,تابش ,زاویه ,درجه ,زاویه تابش ,استفاده می ,می شود ,می شوند ,آنتن های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رد پای یک معمار ...